O'TACOS SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'Tacos Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2024 om 19:33 Ze kwamen eerder dan de aangegeven tijd, altijd fijn! Smaakte goed zoals altijd.
29 feb 2024 om 21:22 Anderhalf uur gewacht voor 2 tacos .. wou zonder kaassaus zat toch erop
29 feb 2024 om 18:42 Hadden wel iets gevulder gekund, maar goed te doen
28 feb 2024 om 18:57 Verschrikkelijk niet te doen. Frietjes niet goed gebakken kip tenders waren niet te eten en zagen er goor uit. Hou op met dit voorschotelen aan een mens! Eerste en laatste keer dus bah schaam jullie diep!!
23 feb 2024 om 21:09 Persoon aan telefoon is echt een topper, blijft altijd netjes. Eten was weer heerlijk.
23 feb 2024 om 18:17 2 uur van te voren besteld en toch een uur te laat. Als het eten warm was zou ik niet klagen, maar ik moest de bezorger nog vragen of het wel mijn bestelling was. Was droog, andere kip als normaal en afgekoeld. Geen saus te bekennen ook. Jammer dit.
23 feb 2024 om 18:10 Dit keer was hij echt fucking lekker en warm.
6 feb 2024 om 20:55 Tacos zijn goed Jalapenos pops kan je overslaan
25 jan 2024 om 19:57 Eerste keer vond ik het heerlijk, verkeerde adres gegeven perongeluk, maar kwam toch warm/vers aan! Vandaag maar opnieuw besteld en wat was het eten walgelijk! Patat oud, droog/hard en fucking vies.De wrap was daarom ranzig. Nooit meer voor mij
25 jan 2024 om 19:45 Eten kwam ruim een half uur later dan aangeschreven/verwacht werd. Het was lauw, friet was slap, en ik merkte niets van de extra saus en kaas die ik bij besteld én betaald had. Dit doe ik niet meer.!!!!!! Geen tip ofcourse. :-( 1 * voor de moeite
12 jan 2024 om 1:10 Voor het eerst zo'n taco besteld en gegeten. Het was apart, lekker, nog warm, pittig. volgende keer zal ik extra saus bij bestellen. De bezorging was vlot, de bezorger vriendelijk en beleefd (zal volgende x tippen hoor sorry.
22 okt 2023 om 23:24 Duurde kanker lang. 20:32 bestel ik. 21:02 was de aankomst tijd. Kkr 21:50 was het eten er pas. Braddas denken ik heb hele dagen de tijd